Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 

Voorstelling

Het Lokaal Dienstencentrum Warlandis richt zich voornamelijk op senioren, vooral de senioren van Jette en omgeving; het is echter voor iedereen toegankelijk.

Het dienstencentrum wijst de weg naar organisaties die aangepast vervoer aanbieden, klusjes opknappen of boodschappen doen. Het brengt gebruikers in contact met de juiste diensten en voorzieningen. Het helpt bij contacten met het gemeentehuis, het ziekenfonds en/of nutsvoorzieningen, …

Het lokaal dienstencentrum staat open voor een buurtgerichte werking en ook andere diensten kunnen terecht in de de zaal. In het dienstencentrum kan je gebruik maken van het wifi-netwerk en er staat ook een computer in de cafetaria (zithoekje) waar je gebruik kan van maken als je graag iets wil opzoeken op het internet.

Elke dag (behalve op zon- en feestdagen) kan je langskomen voor een huisbereide warme middagmaaltijd. De maaltijden worden geserveerd om 12u. Je inschrijving voor de maaltijd ontvangen we graag drie dagen van te voren.  Voor € 13 kan je genieten van soep, een hoofdschotel en een dessert. Ook voor een aperitiefje of een koffie ben je welkom! Je kan hier gezellig samenzitten, wat lezen, een babbeltje slaan met je vrienden of kennissen.

Op maandagvoormiddag kan je na afspraak terecht bij de pedicure en op vrijdagvoormiddag bij de kapper.

Openingsuren
Het Dienstencentrum is dagelijks (behalve op zon- en feestdagen) open van 08.30 uur tot 17.00 uur; op zaterdag van 11.30 uur tot 17.00 uur.

Dienstencentrum opgesmukt door Hobbyclub.